ОКТОБАРСКИ УПИСНИ РОК НА ИНТЕРДИСЦИПЛИНАРНИМ СТУДИЈАМА!

1. октобра 2019

Интердисциплинарне студије на Универзитету уметности са поносом могу да истакну да су од свог оснивања 2001. године до данас, одшколовале 68 доктора наука и 72 доктора уметности.

Aлумни Интердисциплинарних студија Универзитета уметности данас су водеће личности на академској, културној и уметничкој сцени, као теоретичари и уметници, а многи од њих и као предавачи на уметничким факултетима у земљи.

На међународним студијским програмима који се одвијају у партнерству са престижним европским универзитетима, мастер дипломе је стекло укупно 285 менаџера у уметности и истраживача драмских и аудио-визуелних уметности са свих континената, који су своје каријере наставили у институцијама културе, домаћим и међународним мрежама и уметничким организацијама у целом свету.

Многи доктори Дигиталне уметности и Вишемедијске уметности данас су препозната имена у свету креативних индустрија, ангажована у најбоље опремљеним студијима и компанијама за производњу видео игара, анимираних филмова, дигиталног дизајна, развоја интерактивних медија и слично.

Будите и Ви у друштву најбољих и стекните највиша академска звања на Интердисциплинарним студијама Универзитета уметности!

Више информација о упису на мастер и докторске интердисциплинарне студије:
http://www.arts.bg.ac.rs/studije/interdisciplinarne-studije/upis/