Јавни позив: Летња уметничка школа 2024 – Кикинда

15. априла 2024

C i r c l e   P o i n t

 

КИКИНДА

06. – 13. ЈУЛ 2024.

Јавни позив је отворен

Универзитет уметности у Београду позива студенте да се пријаве на конкурс за учешће у радионицама Летње уметничке школе, која ће се од 6. до 13. јула 2024. године, одржати у Кикинди.  За учешће на Летњој уметничкој школи студенти Универзитета уметности могу да се пријаве до 15. маја 2024.

Тема

Летња уметничка школа је едукативни програм намењен страним и домаћим студентима, који истражује уметнички провокативне културно-историјске и природне амбијенте користећи се савременим уметничким језиком и алатима.  Радионице Летње уметничке школе имају форму интензивних курсева чији је фокус на менторском раду и индивидуалном приступу сваком студенту. Истовремено, програм омогућава интердисциплинарно и интеркултурално повезивање страних и домаћих студената. Ове године, програм се одржава у Кикинди, у чијем ће се зеленом окружењу млади уметници из земље и иностранства бавити изазовима очувања природе, одрживости екосистема и зеленом уметношћу.

Радионице

РАДИОНИЦА КЕРАМИКЕ
Одрживо Стварање: Земља у рукама

ДРАМСКА РАДИОНИЦА
Зелено, волим те зелено

ЛИКОВНА РАДИОНИЦА
Слика + Филм = Екологија

РАДИОНИЦА МУЗИЧКЕ РЕЖИЈЕ
Музичком режијом до рециклаже звука

Пријављивање

Документа:
–попуњен пријавни формулар, који садржи мотивационо писмо и биографију студента
–додатни материјал: портфолио (5 до 7 одабраних радова у PDF формату / линк ка онлајн портфолију / линк ка аудио снимцима) или уметничка биографију у слободној форми
Пријаву послати на мејл адресу lus@arts.bg.ac.rs

Рок за пријављивање:
15. мај 2024. године

Трошкови:
Партиципација студента за учешће на Летњој уметничкој школи износи 12.000 динара. Остале трошкове – активности радионица, смештај и исхрану учесника (пун пансион за седам дана) – обезбеђује реализатор Летње уметничке школе.

Контакт и информације
За додатне информације можете нам се обратити мејлом: lus@arts.bg.ac.rs.

Програм
Пријавни формулар

Уколико имате проблем са учитавањем пријавног формулара, преузмите га овде: How To Easily Set Up Microsoft OneDrive On Windows 10 And Backup Your Files - SWICKTech IT Services